De Libel

Zonnepanelen

Glazenwasserij de Libel

Laat uw zonnepanelen reinigen

De beschikking hebben over zonnepanelen levert u veel rendement op, maar na verloop van tijd zullen ze toch vuil worden. Het is daarom geen gek idee om de zonnepanelen te laten reinigen, gezien dit het hoge rendement blijft waarborgen. Hoe dan ook zullen zonnepanelen vies worden en de regen helpt flink mee in de schoonmaak hiervan, maar het is absoluut niet de ideale oplossing. Er blijft namelijk altijd vuil achter op de zonnepanelen. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan vogelpoep wat enige tijd kost voordat het weg is, of bladeren die blijven plakken, maar ook stofdeeltjes die men niet zo snel ziet. Het zorgt ervoor dat uw zonnepanelen op den duur vies worden en dat heeft een effect op de werking ervan. Daarom raden wij aan om uw zonnepanelen op periodieke basis te laten reinigen. Hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

Onze diensten

Specialistische reiniging

Voor het reinigen van zonnepanelen, zetten wij als glazenwasser in Oss specialistische apparatuur in, waarbij wij osmosewater gebruiken. De zonnepanelen reinigen met dit water zorgt voor een hoger rendement, maar alleen als het goed wordt uitgevoerd. Wij zijn daarin uw expert, want wij zorgen voor de grondige reiniging.

U zult er weinig van zien, gezien de zonnepanelen veelal op het dak liggen, maar u zult wel merken dat de opbrengst van de panelen weer toe zal nemen. Indirect heeft het dus een effect op uw portemonnee en dat is waarom zonnepanelen reinigen belangrijk is. Dit doen wij voor zeer veel bedrijven en ook voor u gaan wij natuurlijk graag aan de slag.

Reinigen Zonnepanelen

Glazenwasserij De Libel

Complete service met onze glazenwasserij

Afgezien van de panelen reinigen zijn wij een allround zakelijke glazenwasser in Oss en omstreken. U kunt ons dus ook inschakelen voor de reiniging van uw ruiten. Zijn de ramen van uw kantoor toe aan een goede reiniging, maar komt u er zelf niet goed bij. Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Schakel ons in, wij zorgen ervoor dat het weer kraakhelder wordt.

Wij beschikken over alle professionele apparatuur om uw ruiten en zonnepanelen te reinigen voor een optimaal rendement en brandschoon resultaat. Wij kunnen dit op afspraak bij u verzorgen, maar ook kunnen we een periodieke schoonmaakbeurt voor u realiseren. Samen met u kijken we dan naar een regelmatige terugkeer, zodat uw ruiten en zonnepanelen altijd schoon zijn.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat Glazenwasserij de Libel voor u kan betekeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
Logo Glazenwasserij de Libel
Adelaar 80,
5348 EL Oss

Bel ons

Mail ons