De Libel

Glazenwasserij

Glazenwasserij de Libel

Prachtig schone ruiten

U zoekt een professionele glazenwasserij? Goed nieuws, die heeft u gevonden. Glazenwasserij De Libel is uw glazenwasser in Oss en omstreken voor de bewassing van alle ruiten, groot en klein, hoog en laag. Wij zijn uw partner voor een eenmalige, maar ook periodieke schoonmaak waarbij wij alle glazen zullen bewassen. Glazenwasserij De Libel is als glazenwasserij enkel actief voor zakelijke klanten, niet voor particulieren.

Door de werkzaamheden door ons uit te laten voeren, zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand er netjes uitziet voor voorbijgangers, maar belangrijker nog: ook voor uw bezoekers. Daarnaast kunt u van binnenuit genieten van mooi zicht, want de ruiten zijn vanzelfsprekend brandschoon en kraakhelder als Glazenwasserij De Libel langs is geweest. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat u altijd schone ruiten heeft.

Zijn de ramen van uw kantoor toe aan een goede reiniging, maar komt u er zelf niet goed bij. Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Schakel ons in, wij zorgen ervoor dat het weer kraakhelder wordt.

Wij beschikken over alle professionele apparatuur om uw ruiten en zonnepanelen te reinigen voor een optimaal rendement en brandschoon resultaat. Wij kunnen dit op afspraak bij u verzorgen, maar ook kunnen we een periodieke schoonmaakbeurt voor u realiseren. Samen met u kijken we dan naar een regelmatige terugkeer, zodat uw ruiten en zonnepanelen altijd schoon zijn.

Onze diensten

Uw partner voor schone ramen

U zoekt een professionele glazenwasserij? Goed nieuws, die heeft u gevonden. De Libel is uw glazenwasser in Oss en omstreken voor de bewassing van alle ruiten, groot en klein, hoog en laag. Wij zijn uw partner voor een eenmalige, maar ook periodieke schoonmaak, waarbij wij alle glazen zullen bewassen.

Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfspand er netjes uitziet voor voorbijgangers, maar belangrijker nog: ook voor uw bezoekers. Daarnaast kunt u van binnenuit genieten van mooi zicht, want de ruiten zijn vanzelfsprekend brandschoon en kraakhelder als De Libel langs is geweest. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat u altijd schone ruiten heeft.

Vrijblijvende offerte Glazenwasserij de Libel

Glazenwasserij De Libel

Direct meer weten?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Glazenwasserij De Libel doet u graag een kostenspecificatie toekomen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal ruiten, de omvang van het pand en de bereikbaarheid, dus informeer naar alle mogelijkheden.

U kunt ons daar zowel voor bellen als ons een bericht sturen, wij vertellen u graag alles wat u wilt weten. Ook kunnen we u adviseren en wanneer u gelijk een afspraak wilt maken, dan staan wij met de agenda klaar. Glazenwasserij De Libel is uw zakelijke glazenwasserij in Oss en omstreken!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat Glazenwasserij de Libel voor u kan betekeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
Logo Glazenwasserij de Libel
Adelaar 80,
5348 EL Oss

Bel ons

Mail ons