De Libel

Glazenwasserij in Nistelrode

Glazenwasserij de Libel

Voor grondig gewassen ruiten bij uw kantoorpand in Nistelrode

Zijn de ruiten van uw kantoorpand toe aan een grondige reiniging? Wacht dan niet langer, maar schakel Glazenwasserij De Libel in. Met meer dan 35 jaar ervaring als glazenwasser voor bedrijven hebben wij de meest efficiƫnte en grondige manier van reiniging gevonden. Onze taak is om er voor te zorgen dat u heldere kantoorruiten heeft. Heldere ruiten zorgt daarnaast voor de optimale lichtinval.

Voor blinkend schone ramen kunt u vertrouwen op Glazenwasserij De Libel. Uw bezoekers zullen bij de aanblik van uw pand een volledig ander beeld hebben wanneer de ruiten blinken. In Nistelrode en omstreken hebben wij de ruiten van diverse bedrijfspanden al mogen reinigen. Dit doen wij meestal op periodieke basis. Wilt u ook van onze diensten gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze diensten

Ook voor het reinigen van uw kozijnen

U kunt van Glazenwasserij De Libel een totaalpakket aan diensten verwachten. Wij zorgen niet alleen voor een streeploze reiniging van uw kantoorruiten in Nistelrode en omstreken. Wij nemen namelijk direct de kozijnen mee tijdens de reiniging. Dit voor een stralend en streepvrij eindresultaat.

U wilt dat uw gehele pand er netjes en fris uitziet. Bij Glazenwasserij De Libel bent u hiervan verzekerd. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij dit reeds voor vele bedrijfspanden mogen realiseren. En heeft u de beschikking over zonnepanelen? Dan kunnen we de reiniging hiervan ook bespreken.

Periodieke reiniging door Glazenwasserij de Libel

Glazenwasserij De Libel

Laat periodiek uw ruiten reinigen

Veel bedrijven in Nistelrode en omstreken kiezen voor periodieke reiniging van de kantoorruiten door Glazenwasserij De Libel. Eenmalig de ruiten laten reinigen, is natuurlijk ook toe te vertrouwen aan ons. Maar voor het beste resultaat kiest u voor periodieke reiniging. Dit verzorgen wij geheel volgens uw wensen: wekelijks, eens in de twee weken of eens per maand, het is maar net wat u wenst! Wilt u de mogelijkheden voor periodieke reiniging bespreken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met de keuze voor periodieke reiniging, kiest u voor zorgeloosheid. Wij nemen de volledige zorg over uw kantoorruiten uit handen en zorgen ervoor dat deze streeploos schoon zijn op het afgesproken tijdstip. Wij komen graag bij u in Nistelrode langs om de mogelijkheden te bespreken.

Glazenwasserij De Libel

Persoonlijk en eerlijk advies

Ons werk is maatwerk. Wij bekijken per pand wat volgens ons de juiste methode zou zijn met betrekking tot het reinigen van de ruiten. Hierbij kunnen allerlei factoren een rol spelen. Hoe snel worden de kantoorramen vies? Tijdens een gesprek bij u op locatie maken wij een inschatting over hoe vaak wij u aanraden om gebruik te maken van onze diensten. Hierbij voorzien wij u van een eerlijk en persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Hierbij kunt u eerlijkheid en duidelijkheid verwachten. U ontvangt van ons direct een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen kunt komen te staan. U weet direct wat u kunt verwachten van Glazenwasserij De Libel. Wilt u meer informatie of een offerte via de mail ontvangen, dan zullen wij u hierin zo spoedig mogelijk voorzien. Als glazenwasser staat Glazenwasserij De Libel al jarenlang klaar voor bedrijven in Nistelrode en omstreken.

Persoonlijk advies van Glazenwasserij de Libel
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat Glazenwasserij de Libel voor u kan betekeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
Logo Glazenwasserij de Libel
Adelaar 80,
5348 EL Oss

Bel ons

Mail ons