De Libel

Glazenwasserij in Heesch

Glazenwasserij de Libel

Voor prachtige schone ruiten van uw kantoor in Heesch

Bent u van mening dat uw ruiten toe zijn aan een grondige reiniging? Dan is dit het moment om over te gaan tot actie. Glazenwasserij De Libel heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van glazenwassen voor bedrijven. Door de loop der jaren hebben wij de meest efficiënte en grondige manier van reiniging gevonden, zodat u kunt genieten van heldere ruiten en een verbeterde lichtinval.

Glazenwasserij De Libel is de grootste vriend van uw kantoorruiten en zorgt ervoor dat ze blinkend schoon zijn, zodat ook uw bezoekers de gewenste uitstraling krijgen bij het zien van uw onderneming. In Heesch en omstreken rekenen diverse bedrijven al op het vakmanschap van Glazenwasserij De Libel, bent u de volgende die op ons rekent?

Onze diensten

Wij verzorgen het gehele pakket

Wanneer u als bedrijf in Heesch besluit om Glazenwasserij De Libel in te schakelen voor het reinigen van al uw ramen, kunt u een totaalpakket verwachten. Naast uw ramen, nemen wij ook de kozijnen mee tijdens de schoonmaak. Zo ziet het geheel er weer stralend uit, en uiteraard streepvrij!

Hoeveel ruiten uw pand ook heeft, Glazenwasserij De Libel maakt ze schoon. U wilt dat uw gehele pand er netjes, schoon en daardoor aantrekkelijk uit ziet. Wij maken dit graag voor u waar. En heeft u de beschikking over zonnepanelen, dan kunnen wij de reiniging hiervan ook bespreken.

Periodieke reiniging door Glazenwasserij de Libel

Glazenwasserij De Libel

Laat periodiek uw ruiten reinigen

U kunt ons eenmalig inhuren om de ramen van uw complete bedrijfspand in Heesch te laten reinigen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit op periodieke basis te laten verzorgen. Wekelijks, eens in de twee weken, maandelijks, u kunt zelf uw wens aangeven. Wilt u dit graag met ons bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze periodieke reiniging.

Door uw ruiten periodiek te laten reinigen door Glazenwasserij De Libel, heeft u zelf geen omkijken meer naar uw ruiten. Deze zijn immers schoon op het afgesproken tijdstip! Wij bespreken graag samen met u hoe wij de ruiten van uw bedrijfspand in Heesch van een perfecte uitstraling kunnen voorzien.

Glazenwasserij De Libel

Een helder advies

Er zijn allerlei factoren die invloed kunnen hebben op hoe snel de ramen vies worden, denk aan bijvoorbeeld uitwerpselen van insecten, vogels etc. Per pand bekijken wij wat volgens ons de juiste periodieke reiniging zou zijn en bespreken dit met u. Tijdens dit gesprek maken wij een inschatting over hoe vaak de reiniging naar onze mening plaats zou moeten vinden.

Ons advies is persoonlijk en proberen wij zo helder mogelijk te maken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons direct de prijsopgave. Bij ons weet u direct wat u kunt verwachten. U kunt tevens per mail uw aanvraag indienen, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van een passende offerte. Als zakelijke glazenwasser staat Glazenwasserij De Libel voor u klaar in Heesch en omstreken.

Persoonlijk advies van Glazenwasserij de Libel
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat Glazenwasserij de Libel voor u kan betekeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
Logo Glazenwasserij de Libel
Adelaar 80,
5348 EL Oss

Bel ons

Mail ons