De Libel

Glazenwasserij in Oss

Glazenwasserij de Libel

Prachtig schone ruiten

Is het de hoogste tijd om de ruiten van uw kantoor of pand grondig te reinigen? Glazenwasserij De Libel is uw glazenwasser in Oss. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in glazen wassen voor bedrijven. U kunt van ons een professionele dienst verwachten waarbij wij op een efficiƫnte en grondige manier al uw ruiten schoonmaken. Zo kunt u door heldere ruiten de buitenlucht aanschouwen, maar daarnaast geniet u ook van een optimale lichtinval.

Vanzelfsprekend dragen schone ruiten bij aan de uitstraling richting bezoekers van uw onderneming. Glazenwasserij De Libel weet wat uw ruiten nodig hebben en kan het in Oss en omstreken op vakkundige wijze voor u verzorgen. Wij zijn niet actief voor particulieren, enkel voor zakelijke klanten.

Onze diensten

Totale reiniging

Schakel ons in voor de reiniging van uw ruiten en u heeft de garantie op een brandschoon resultaat. Niet alleen richt onze glazenwasserij zich op de ruiten, ook nemen wij de kozijnen mee, waardoor het geheel er nadien weer spic en span uitziet. Uiteraard geheel streepvrij, wat er het netste uitziet. Als glazenwasser in Oss doen wij dit voor veel bedrijven en ook voor u gaan we graag aan de slag.

Wij zorgen voor de volledige reiniging van alle ruiten waar uw pand uit bestaat, zodat het er overal netjes uitziet. In aanvulling daarop kunt u ons tegelijkertijd ook inschakelen voor het reinigen van uw zonnepanelen, wanneer u daarover beschikt.

Periodieke reiniging door Glazenwasserij de Libel

Glazenwasserij De Libel

Periodieke reiniging

Een van onze diensten is een periodieke reiniging, wat er natuurlijk voor zorgt dat uw ruiten altijd schoon zijn. Wij kunnen wekelijks, eens in de twee weken of maandelijks bij u langskomen om alle ruiten te reinigen. Wilt u hier meer over weten, een offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Als glazenwasser in Oss en omstreken staan wij altijd voor u klaar met onze glazenwasserij en wij kijken graag met u naar een goed plan van aanpak omtrent de periodieke reiniging. Wij zorgen ervoor dat de ruiten altijd op een vast moment gereinigd worden. U heeft hier verder geen omkijken naar.

Glazenwasserij De Libel

Persoonlijk advies

Gezien elk pand anders is en er allerlei verschillende factoren invloed kunnen hebben op hoe snel de glazen vies worden, is het per pand noodzakelijk om te kijken wat een goede periodieke reiniging zou zijn. Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en een inschatting te maken van hoe vaak de reiniging zou moeten plaatsvinden.

Hierin geven wij u persoonlijk advies, zodat u direct helder heeft wat u kan verwachten. Dit uiteraard met een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kan u per mail uw aanvraag indienen en u ontvangt dan snel een offerte. Glazenwasserij De Libel is uw zakelijke glazenwasser in Oss en omgeving en wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Persoonlijk advies van Glazenwasserij de Libel
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat Glazenwasserij de Libel voor u kan betekeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
Logo Glazenwasserij de Libel
Adelaar 80,
5348 EL Oss

Bel ons

Mail ons